Zeelessen te Renesse

Renesse, 8 juni 2012 –   Bij de Zeelessen van Natuur Avontuur zagen we met de Eben Haezerschool uit Oud-Beijerland  diverse keren een Grijze Zeehond in onze nabijheid.  Hij was heel goed te zien. De meeste kinderen hebben hem gezien en hadden de dag van hun leven.  Daarnaast zagen wij ( en lieten we weer vrij nadat we ze hadden bekeken ) diverse bijzondere andere zeedieren zoals : Dwerginktvissen, Groene Zeedonderpad, Dwergpijlinktvissen , Zeesterren, Scharren , Schol, Heremietkreeften, Sprotten,Dikkopjes, Grondels, Tarbotten ,Oorkwallen,Zeedruifje, Zwemkrabben en Strandkrabben en Slangesterren .Plus veel Visdiefjes en Mantelmeeuwen  in de lucht.  En maakten wij het strand nog schoner door het te bevrijden van plastic aanspoelsels .

Kortom een geweldige dag !

Theodoor Braaksma, Natuur Avontuur

 

groene zeedonderpad - Taurulus bubalis