Vrijlating zeehonden

 

Hilde en Theo

Op zondag, 3 juni 2012 kregen vier zeehonden weer hun vrijheid, te weten Henkie, Slieny, Sobad en Seabert. De zeehonden waren in de Zuid-west Delta gevonden. Zeehond Henkie kreeg een status apartus. Hij mocht de hoofdrol gaan spelen in een te nieuw te maken jeugdspeelfim van RTL . De zeehonden werden dit keer uitgezet bij  Zuid-zuid-west  vanwege het hoge water. Bij de Jan van Renesseweg was te weinig ruimte om even van dat mooie moment te genieten. De vrijgelaten zeehonden werden opgewacht door hun soortgenoten die voor de kust aan het foerageren waren. Ze kwamen met de borst uit het water om te kijken wat het “volk” op het strand deed met hun soortgenoten. Nadat ze in de gaten hadden dat er soortgenoten erbij kwamen hoorde je ze ook nog roepen  It’s_A_Beautiful_Day.

[mappress mapid=”648″]