Zaterdag zeehondenvrijlating te Renesse

Renesse, 5 november 2011 – De zeehonden Sunny, Ralf, Ellen en Claire worden komende zaterdag vrijgelaten op het strand in Renesse. De zeehonden zijn de afgelopen maanden na hun vondst op de Zeeuwse stranden, terug op krachten gekomen in de Zeehondencrèche in Pieterburen.

De dieren zijn daar verzorgd dankzij de opbrengst van Beachcycling Renesse. Deze spinningactie die op 25 juni is gehouden, heeft 3500 euro opgebracht. De vier zeehonden krijgen rond 13.00 uur hun vrijheid terug op het strand bij hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse. Komend jaar hopen de organisatoren opnieuw een spinningactie op het strand van Renesse te kunnen organiseren.

afspraak: 13u, parking voor Hotel De Zeeuwse Stromen aan de Jan van Renesseweg in Renesse.

[mappress mapid=”515″]