Dode bruinvissen Zuid-Holland

Noordwijk vrijdag 21 – 10 – 2011  Melding van twee dode bruinvissen een in Monster ( zandmotor ) en een in Ter Heijde. De bruinvis in Ter Heijde was gevonden door Maurice en David waarna ze dit gelijk melde. Hierop werd de EHBZ Noordwijk gewaarschuwd. beide jongens hebben gewacht tot de EHBZ er was en geholpen met het dier in de auto te leggen waarna die mee is genomen voor onderzoek.  De tweede bruinvis lag op de zandmotor in Monster en was gevonden door medewerkers van de bewaking van Secuman.

E.H.B.Z. Noordwijk Kees


1. bruinvis Ter Heijde gevonden ter hoogte van strandpaal 112.5 het ging om een  vrouwtje en had een lengte van 157 cm is mee genomen voor onderzoek. ( foto’s 1
tot 6 ) blauwlabel nummer 005

2. bruinvis Monster gevonden op de zandmotor had een lengte van 107 cm en is naar de destructie gegaan. ( foto’s 7 tot 10 )

Foto’s ehbznoordwijk

E.H.B.Z.
Noordwijk Kees