Grijze zeehonden Brouwersdam

Brouwersdam, 24 september 2011 – Rinus van ’t Hof stuurde ons een reeks foto’s van een groep van 5 grijze zeehonden in de spuikom aan de zeezijde van de Brouwersdam.

In de spuikom aan de zeezijde van de Brouwersdam waren 5 Grijze Zeehonden te observeren op datum 24 september 2011. Ze kwamen dicht bij de zeedijk en ze besteden veel aandacht aan de mensen die daar stonden. Vele burgers hebben van deze groep grijze zeehonden foto’s gemaakt, ook de kinderen genoten van deze mooie dieren.

De zeehonden bleven lang boven water, want er waren geen vissers die de zaak verstoorden. Van deze groep heb ik vele mooie foto’s gemaakt, want nu waren ze makkelijk in beeld te krijgen voor een duidelijke beeld.

Vriendelijke Groet, Rinus van ’t Hof – Nieuwerkerk.

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren@gmail.com” album=”es_Brouwersdam24September2011″]

[mappress mapid=”493″]