Geen bruinvisscan Oosterschelde in het jaar 2011

Goes, 27 augustus 2011 In verband met diverse redenen is er in samenspraak met Nationaal Park Oosterschelde besloten om dit jaar GEEN grote bruinvisscan meer te doen. Die is tenslotte al succesvol geweest in juni jl. Hierover was misschien enige verwarring ontstaan. De volgende grote bruinvisscan wordt doorgeschoven naar 2012 ergens  april/mei/juni. Misschien wordt er nog wel 1x iets “kleinschaligers” gedaan, op de Oosterschelde zoals ook eerder aangegeven om de zogeheten “hotspots”  in kaart te brengen waar de bruinvissen vaak(er) worden gezien, mogelijk ook  met observatiepunten vanaf het land. We zijn hier samen met enkele studenten mee  bezig. Als dit door gaat informeren we jullie hierover bijtijds. Dit zal dan in september of oktober plaats gaan vinden.

mvg.

Stichting Rugvin