Zeehonden in de voordelta

Port Zéelande, 3 augustus 2011 – Guus de Jong en Carlo van Peer waren woensdag met een rustige zee even gaan varen tussen Port Zeelande en Ouddorp. Onderweg zagen zij 2 zandbanken met daarop heel wat zeehondne.


Hallo wij waren woensdag met een rustige zee even gaan varen tussen Port Zeelande en Ouddorp  toen wij langs een grote zandplaat vaarde lagen daar zeker 150 diverse zeehonden groot en klein het was een een super mooie gezicht al die zeehonden rustig op de plaat en in het water er waren zelfs verschillende die richting de boot kwamen zwemmen daarna nog naar Renesse gevaren daar bij een kleine zandplaat aangekomen lagen er ook zeker 25 rustig op de plaat al met al een super mooie middag op het water heb er zeer mooie foto´s van gemaakt het gaat volgens mij goed met de zeehonden populatie in Nederland.

Klik op onderstaande foto’s voor een groter exemplaar.