Zeehond vluchthaven Neeltje Jans

 Neeltje Jans, 21 juli 2011 – In de vluchthaven van Neeltje Jans zag men een zeehond liggen.

De aanwezige vakantiegangers zagen een zeehond liggen op het strandje in de vluchthaven Neeltje Jans. De mensen dachten dat de zeehond ziek of gewond was. Zij belden de alarmcentrale die op hun beurt weer de EHBZ van de zeehondencreche Lenie ’t Hart waarschuwden. De E.H.B.Z is gaan kijken en troffen een gezonde zeehond aan. Bij het benaderen van de zeehond liet hij duidelijk merken er niet van gediend te zijn dat er iemand in zijn buurt kwam.  De zeehond ging agressief reageren en maakte een bijtende beweging naar de mensen van de EHBZ. De zeehond was duidelijk niet ziek maar gewoon een gezonde zehond die lekker lag te zonnen en gestoord werd door het aanwezige publiek. De zeehond koos er uiteindelijk voor om toch maar ergens anders te gaan liggen.

 

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren@gmail.com” album=”es_21Juli2011″]

 

[mappress mapid=”435″]