Zeehond bij Wassenaar

Wassenaar, 16 maart 2011 – Angelique Ruis stuurde ons de melding van een zeehond op het strand van Wassenaar. Haar verhaal.

Ik wil u melden dat mijn kinderen in de week van woensdag 16 maart j.l. een kleine grijze zeehond hebben gezien op het strand van Wassenaar bij de Wassenaarse slag. Mogelijk gaat het om de zeehond die op 24 maart j.l. gered is in Katwijk.

Het diertje kwam rond 19.45 het water uit,maakte een speelse indruk,ging weer terug het water in als de kinderen dichterbij kwamen, en kwam er weer uit als ze afstand hielden. Ik hoorde van een vriend van de kinderen die erbij was dat er op 24 maart in Katwijk een kleine zeehond gered is .We hopen dat het om dezelfde zeehond gaat.Ik ben toen gaan zoeken op internet en vond het bericht en dit meldadres.

Met vriendelijke groet,

Ella