Twee zieke gewone zeehonden

 Domburg / Hoek van Holland – Op 22 december 2010 had de EHBZ Zuidwest een melding van een levende zieke zeehond op het strand van Domburg.

Op woensdag, 22 december 2010 kreeg de EHBZ – Zuidwest een melding van een zieke zeehond op het strand van Domburg, nabij Noordduin. Bij aankomst bleek dat de zeehond tegen de duinrand was geklommen. Het ging om een gewone zeehond die last had van longwormen. Nadat de EHBZ de nodige zorg had gegeven en zij onderweg waren naar Pieterburen kwam er een tweede melding binnen van een zieke zeehond tussen Hoek van Holland en Monster. De dierenambulance van Hoek van Holland / Maasssluis / Vlaardingen is direct ter plaatse gegaan. Ze hebben de zeehond aangetroffen en de nodige zorg gegeven. De beide zeehonden zijn op transport gegaan naar Pieterburen. De E.H.B.Z. Zuidwest kreeg assistentie van de  E.H.B.Z. Noordwijk

[mappress mapid=”284″]

Domburg – Noordduine

[mappress mapid=”285″]

Hoek van Holland