Tentoonstelling ‘Walvissen en dolfijnen’ tijdelijk in Oostende

De tentoonstelling Walvissen en dolfijnen in België is vanaf nu iedere dag te bezichtigen in het vogelopvangcentrum te Oostende.
Naast de vele vissen zwemmen er in onze wateren ook verschillende soorten zeezoogdieren! Het komende jaar kan je hierover meer te weten komen in hun bezoekersruimte, de tentoonstelling “Walvissen en dolfijnen in België” is vanaf nu namelijk dagelijks te bezichtigen.

Kom eens langs met het gezin en maak op een speelse wijze kennis met de prachtige tuimelaars die aan onze kust rondzwemmen! De prachtige interactieve en educatieve tentoonstelling werd ontleend door het natuurwetenschappenmuseum in Brussel.

Dagelijks is het centrum open van 9u tot 12u en van 13u30 tot 17u30 en iedereen is natuurlijk welkom om tentoonstelling te bezichtigen. Je vindt het Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren Oostende aan de Nieuwpoortsesteenweg 642 te 8400 Oostende.

Meer info op www.vogelopvangcentrum.be