Kies het ruime sop met North sea pelagics vzw

We hebben de zomer bijna achter de rug en de herfst is in aantocht, dus onze overwinterende zeevogels zijn op komst!  Op 17 oktober 2010 gaan we terug onder begeleiding van het North sea pelagic team op zoek naar vogels en ander moois op de Noordzee.

We vertrekken met de “Albatros” om 7.45u vanaf de Hendrik Baelskaai te Oostende en meren daar ook aan omstreeks 17u.

De kostprijs om deze dag een noordzeesafari te beleven bedraagt 55€. In deze prijs is 5€ lidgeld verrekend, iedereen krijgt z’n lidkaart bij vertrek!
Ook is er voor iedereen de gehele dag (gratis) verse soep te verkrijgen.

Hoe schrijf je in voor deze safari: Het volstaat een mail te sturen naar northseapelagics@gmail.com met de namen, geboortedatum en geboorteplaats van de deelnemers.
Daarna krijgt u bevestiging van uw inschrijving en hoe u het bedrag kan overschrijven. Wie al heeft deelgenomen aan een safari in 2010 is dus lid en hoeft maar 50€ te betalen.
De safari gaat niet door vanaf windkracht 4 en dat voor ieders comfort!
In dit geval wordt de safari verplaatst naar een andere datum en is iedereen vrij om te opteren voor de nieuwe datum of z’n geld terug gestort te krijgen. Het lidgeld (5€) kan niet worden teruggestort.
Als lid krijg je op regelmatige basis allerlei nieuws en weetjes betreffende zeevogels, walvisachtigen en ander moois wat onze zeeën en oceanen ons te bieden hebben alsook een korting van 5€ op alle safari’s van hetzelfde kalenderjaar.

Voor meer praktische info, kunt u terecht op www.northseapelagics.be

Mvg,

Jeremy Demey
Voorzitter
North sea pelagics vzw