Tuimelaar Walsoorden 03-08-10

 Walsoorden, 8 augustus 2010 – dhr. Schelstraete fotografeert erg veel en heel vaak is hij aan de zee te vinden waar hij dichtbij woont. Tot zijn grote verrassing kwam hij dinsdag 03 augustus een dolfijn tegen.

Woensdag bleek hij / zij er nog te zijn. Het dier amuseerde zich prima en bevond zich tussen Perkpolder en Ossenisse in de Westerschelde. Woensdag 04 aug. trok hij op in de nabijheid van een zeehond, die we hier wel vaker zien.

Het was voor mij in ieder geval een fantastische ervaring om dit mee te maken. De foto’s zend ik u door. Deze zijn vanaf de zeedijk gemaakt.

met vriendelijke groet,

dhr. Schelstraete

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren2″ album=”es_TuimelaarWalsoorden”]

[mappress]