Haai in jachthaven Vlissingen

Maandag, 29 maart 2010 – Via de havenmeester en de meldkamer van de politie kwam er een melding binnen dat er  een grote haai in de jachthaven van Vlissingen dreef. De EHBZ werd gewaarschuwd voor het binnenhalen van de haai.

In samenspraak met Naturalis, EHBZ Zuidwest, de stadsgewestelijke brandweer en Strandreddingsbrigade van Vlissingen,  werd ’s middags begonnen met de berging van de “haai”.  Nadat de duikers te water waren kwam er bericht dat uit het Arsenaal gebouw een haai was gestolen. Het bleek te gaan om een haai van polyester met een lengte van ongeveer 2,5 meter. Na contact gehad te hebben met de duiker bleek het inderdaad te gaan om de gestolen haai uit het Arsenaal gebouw. De haai werd geborgen en de mensen kunnen weer gerust zwemmen aan het Vlissingse strand.

Uit de verschillende reacties van mensen van het Arsenaal, brandweer en EHBZ bleek het geen 1 april grap te zijn.

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren2″ album=”es_HaaiArsenaal”] 

 

 

[mappress]