Walvissen en dolfijnen by night

Brussel, 3 december 2009 – Van 14 oktober 2009 tot en met 28 augustus 2010 loopt in het KBIN te Brussel de tentoonstelling “Walvissen en Dolfijnen”. Donderdag 10 december kan u er terecht voor een nocturne.


Volgende donderdag 10 december 2009 van 17 tot 22 uur, vieren de Nocturnes van de Brusselse Musea feest bij de Walvissen en dolfijnen in het Museum voor Natuurwetenschappen. Kom de fascinerende wereld van de zeezoogdieren ontdekken op eigen houtje of met een begeleid bezoek in de expo. Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen een walvis of dolfijn maken in het knutselatelier (open van 17 tot 20 uur).

De toegangsprijs bedraagt slechts 2,50 euro per persoon en zelfs maar 1 euro voor 6-25 jaar.

Meer weten over de Brusselse nocturnes, surf naar www.brusselsmuseums.be

Meer weten over het Museum voor Natuurwetenschappen en zijn expo, surf naar www.natuurwetenschappen.be.