Help de Zeehondencrèche!

Pieterburen, 4 december 2009 – Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen of gehoord krijgt de zeehondencreche te Pieterburen ontzettend veel zieke zeehonden binnen. De Zeehondencrèche zit nooit “vol”, want wij laten zieke dieren niet aan hun lot over! Ondanks verhalen van critici krijgen wij géén subsidie en géén geld van goede doelen loterijen.

Iedereen die hen geld geeft vindt hun werk belangrijk. Maar nu hebben zij grote problemen. Zij moeten echt vis kopen voor de vele zeehonden die binnen zijn gekomen. Zo hebben zij dagelijks maar liefst 180 porties vispap nodig!

Wilt u hen dan ook alstublieft helpen? Dat kan door een bijdrage te doen op giro 8020. Of word donateur. Via deze link kunt u zich aanmelden. Voor een klein bedrag per maand helpt u hen al heel erg veel.

Ook zoeken zij bedrijven die ons willen helpen in natura. Denk aan zwembaden, bouwmaterialen, hout voor de omheining van de baden, plexiglas, zeecontainers voor tijdelijke opvang, voedsel voor onze vrijwilligers, enz, enz.

Heeft u andere manieren om hen te helpen, neem dan contact op met de Zeehondencrèche op +32 (0)595 – 526 526.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!