Zeehondenjong Noordwijk

Noordwijk vrijdag 07 08 09 – Vanmiddag kreeg EHBZ Noordwijk een melding dat er een zeehondje lag tussen duindamseslag en langervelderslag. Vanmiddag kreeg EHBZ Noordwijk een melding dat er een zeehondje lag tussen duindamseslag en langervelderslag. Bij aankomst ging het om een kleine gewone zeehond (Mannetje).  Na ORS toegediend te hebben en de temperatuur gemeten te hebben zijn de medewerkers van EHBZ Noordwijk richting Den Oever gereden. Ondertussen was  Andre (medewerker) van de Zeehondencrèche Lenie ’t Hart op pad gegaan. Bij aankomst in den Oever  stond Andre hen op te wachten voor verder transport van het zeehondje naar Pieterburen.  Na eerst nog wat ORS en opnieuw de temperatuur gemeten te hebben,  is Andre naar de zeehondencrèche in Pieterburen gereden.
gr.  E.H.B.Z. Noordwijk

[mappress]