Zeehond Kijkduin

Donderdag, 6 augustus 2009 – Esther Mols stuurde haar verhaal want ze heeft oog in oog gestaan met een zeehond aan de kust van Kijkduin.

Ik heb oog in oog gestaan met een zeehond aan de kust van Kijkduin. Ik kon het eigenlijk niet geloven en ben bij thuiskomst op het internet gaan kijken of het mogelijk zou zijn.

[mappress]

De tijd van waarneming was ongeveer 19.15 uur. Het beest kwam ongeveer 5 meter bij mij vandaan boven water. Ik hoorde een diep gesnuif, waarop ik mij omdraaide.  Ik heb eigenlijk alleen zijn kop gezien. Deze was groot, leek grijs blauw van kleur met donkergrijze vlekken.

Na een paar seconden naar elkaar te hebben gekeken, dook hij ineens onder water. Heel bizar. Ik kon het eigenlijk niet geloven, maar wist zeker dat het een zeehond was . Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze informatie.

Vriendelijke groet Esther Mols