Levende Bruinvis Noordwijk

Bruinvis Noordwijk
Bruinvis Noordwijk
Noordwijk, 02 augustus 2009 – De E.H.B.Z. Noordwijk kreeg een melding van de reddings brigade Bloemendaal dat er een levende bruinvis was gestrand,  t.h.v. strandpaal 61.00. Ondertussen werd SOS dolfijn in Harderwijk geïnformeerd.

De E.H.B.Z. Noordwijk kreeg een melding van de reddings brigade Bloemendaal dat er een levende bruinvis was gestrand, nabij strandpaal 61.00.  Ondertussen werd SOS dolfijn te Hardewijk geïnformeerd. De reddings brigade Bloemendaal heeft de bruinvis naar de loods gebracht waar de eerste hulp werd geboden. De ademhaling was erg onstabiel en er kwam bloed uit de bek.   Bij aan komst van de E.H.B.Z. Noordwijk was de bruinvis overleden.   Het betrof een vrouwtje van 1.67  m.  De bruinvis is overgebracht voor sectie.

E..H.B.Z. Noordwijk

Bruinvis Noordwijk
Bruinvis Noordwijk

02082009. FC-_DSC0006