Diny en Skipper

uitzetten-zeehonden-skipper-en-diny-juli-2009-031Renesse, 11 juli 2009 – Vandaag gingen Diny en Skipper onder grote belangstelling weer de vrijheid tegemoet. Het was een speciale dag voor de vinders en adoptanten. Daarnaast werd een en ander georganiseerd door Happy People

Door strandpaviljoen  zuid-zuid-west en nog enkele andere partners was een dag georganiseerd om de EHBZ mensen van de Zeehondencreche Lenie t Hart te kunnen ondersteunen.  De gehele dag stond in het teken van ondersteuning aan deze groep vrijwlligers. Zo kon het gebeuren dat er twee zeehonden hun vrijheid terugkregen na een lange tijd van revalidatie.  Zo was Skipper gevonden te Westkapelle en Diny was eveneens in de buurt gevonden van zuidwest Nederland. Beide zeehonden hebben enkele maanden  gerevalideerd in het zeehonden ziekenhuis. De adoptanten waren gelukkige mensen dat ze dit mocht meemaken.

Er was nog iemand zeer gelukkig en dat was Jorik. Zij waren enkele weken geleden betrokken bij de vondst van de zeehond Machiel de Ruyter te Vlisisngen. Hij had direct een spreekbeurt gehouden op school. Nu kon hij met eigen ogen zien wat er gebeurd met een zieke zeehond die nu weer beter was gemaakt. Hij stuurde ons een heleboel foto’s. Hieronder komen ze.

Fotoverslag van Jorik en zijn moeder.