Hondshaai te Nieuwpoort

20090328-nieuwpoort-hondshaaiNieuwpoort, 28 maart 2009 – rond 28 03 2009 was er een lichte storm op zee tijdens de nacht, ’s morgens ontdekten we deze vis – een hondshaai – op het strand van Nieuwpoort, aldus Luc De Vylder en Sabine Vyncke.

het diertje +/- 50cm zag er me redelijk gehavend uit misschien bijna dood.

met nu vandaag nog eens op jullie site te neuzen kwam ik ook een haaiverhaaltje tegen ik had toens niet het idee dat deze jullie ook kon interesseren vandaar dat ik ze toch nog doorstuur misschien wel wat laat maar toch…

na meerdere malen te proberen, terug op het water te zetten, zijn we er in geslaagd dat hij wegzwom, of hij het gehaald heeft is natuurlijk een vraag waar we nooit antwoord op zullen krijgen, uiteraard hopen we van wel he!!

>> Fotoverslag

melding en foto’s: Luc De Vylder