Ostendpelagics organiseert een Noordzeetrip op zondag 12 oktober 2008!

Daar deze Noordzeetrip tijdens de najaarstrek plaats vindt, maken we een grote kans om migrerende zeevogels naar de boot te lokken, de kans om tuimelaar in deze periode te spotten is ook hoger dan de rest van het jaar.

De deelnameprijs bedraagt 50€ . Aan boord zal verse lekkere soep gratis te verkrijgen zijn, frisdrank en bier tegen betaling.

Vertrek is ’s morgens om 7.30u vanaf het Vuurtorendok-zuid waar we weer een route zullen varen naar en tussen onze Vlaamse banken. We komen terug in de haven van Oostende aan omstreeks 18u, het preciese tijdstip hangt af van het weer en de waarnemingen gedurende de route.

Inschrijven kan op rekeningnummer 035-5897700-44 op naam van Demey Jeremy/Ostend Pelagic met vermelding van Ostend Pelagic V, het aantal personen en hun naam. Gelieve mij ook een mail te sturen met naam, woonplaats, geboortedatum en identiteitskaartnummer van de personen die zich ingeschreven hebben.

Indien u verdere vragen of inlichtingen wenst, aarzel dan niet ons te contacteren op jeremy.demey@telenet.be of op het nr. +32 (0)475 22 56 40.