Sea Life zeehond heeft adoptie-ouder

Op 19 februari om 11H00 organiseert Sea Life een receptie voor de 100ste zeehond. Het wordt een leuke samenkomst van alle mensen die ons helpen bij de opvang van de zeehonden. Denken we hierbij aan het BMM, KBin, Dierenarts John Van Gompel, Aminal, sealwatchers, …Staf Coppens, bekend van Ketnet en het programma Stafari, was bereid de adoptie op zich te nemen. Hij komt dan ook naar de receptie om zijn naamplaatje op de ‘Wall of Seals’ in het zeehondenopvangcentrum persoonlijk te onthullen.

Steve Vervaecke – Display Supervisor: “Het nationale zeehondenopvangcentrum opende in 1998 zijn deuren. Ondertussen hebben we nu al meer dan 100 zeehonden opgevangen. Met fierheid kan ik zeggen dat ik bij iedere opvang betrokken was. Nummer 100 is dan ook een symbolisch moment om iedereen die Sea Life helpt met de zeehondenopvang uit te nodigen in de zeehondenkliniek.